– LAATUA SAKSASTA 15 VUODEN KOKEMUKSELLA, YLI 2000 TUOTUA AJONEUVOA –

Yrityksestämme

Nimeni on Aksel Jaatinen, Vuosimallia 1975, kotoisin olen Hollolan Kirkonkylältä.

  Vuonna 1998, 23 – vuotiaana muutin Englantiin opiskelemaan, Plymouthin yliopistoon, jossa tein MA – Master of Science (Maisteri) loppututkinnon, Erikoisalana “Digital Technology“ – digitaalinen teknologia.

  Olen toiminut tekniikan ja autojen parissa jo teiniajoista lähtien, suurena kiinnostuksen ja harrastuksen kohteena minulla on aina ollut autot, kunnon kaksitahtisesta Watrburg peltoautosta lähtien – aina BMW M5 507 HV saakka, ja kaikkea siltä väliltä.

  Opiskelujeni jälkeen, loppuvuodesta 2002 muutin Saksan Heidelbergiin, tarkoituksenani perustaa autoalan yritys Saksaan. Osasyy Heidelbergiin muuttooni oli myös se, että Perheeni jo asui täällä, joten se tuntui luonnolliselta ratkaisulta.

  Kun tuontiautojen autoveromuutos oli tullut voimaan vuonna 2002, ja Saksasta ruvettiin tuomaan autoja oikein urakalla, minulle oli silloin selvää, että haluan tehdä Yhteistyötä Suomalaisten autonostajien kanssa. Tällöin, loppuvuonna 2002 perustin yritykseni, Meriauto Consulting, jonka Perusideana on auttaa Suomalaista autonostajaa kaikissa Saksan auton ostoon liittyvissä asioissa.

  Puhuin silloin lähes sujuvaa Saksaa, ja autotuntemukseni oli jo hyvä, eli lähdin luottavaisin mielin perustamaan yritystä.

  Aloitettiin pienestä, 1 – 2 autoa viikossa, ja siitä liiketoiminta on kasvanut mukavasti. Nyt meillä on hyvä Vakioasiakaskunta, lähinnä Yksityishenkilöitä, mutta myös tunnettuja Suomalaisia autoliikkeitä. Uusia Asiakkaita tulee koko ajan lisää.

  Myös Sinä olet Erittäin Tervetullut käyttämään palveluamme!

  Kiitokset, ja Tervetuloa!

 

Yhteistyöterveisin,

Aksel Jaatinen, Autot Saksasta.