– LAATUA SAKSASTA 15 VUODEN KOKEMUKSELLA, YLI 2000 TUOTUA AJONEUVOA –

________________ LAATUA SAKSASTA 15 VUODEN KOKEMUKSELLA ________________

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Työkoneet Saksasta

Työkoneet Saksasta, Huomattavasti edullisemmin kuin Suomesta

Toimitamme yhteistyössä monivuotisten yhteistyökumppaniemme kanssa Kuntotarkastetut työkoneet Saksasta Suomeen, toiveidesi mukaisesti.

Meillä on 15 vuoden vakaa kokemus koneiden tuonnista Saksasta Suomeen. Teemme kaikkiin toimittamiimme koneisiin Läpikotaiset kuntotarkastukset sekä koeajot, joten koneen osto Saksasta kanssamme on aina helppoa, edullista ja turvallista!

Työkoneet Saksassa ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa, ja työkoneiden valikoima Saksassa on todella suuri, joten voit olla varma, että löydät kauttamme itsellesi sopivan, edullisen ja hyväkuntoisen koneen.

Päämerkkimme on Kramer, mutta saat kauttamme kaikki työkone merkit ja mallit.

Voit lähettää meille kriteerit haluamastasi koneesta, niin etsimme sinulle sopivia vaihtoehtoja jotka lähetämme sinulle sähköpostiin kuvien ja lisätietojen kanssa.

Kun Oikea kone on löytynyt, annat meille toimeksiannon mennä paikan päälle katsomaan konetta. Paikan päällä teemme koneeseen tarkan, läpikotaisen Kuntotarkastuksen ja koeajon, josta saat puolueettoman raportin puhelimitse suoraan paikan päältä, tarkkojen lisäkuvien kanssa. Tämän raportin ja kuvien perusteella voit tehdä ostopäätöksen koneesta. Rahaliikenteen jälkeen tilaamme koneelle rahdin Suomeen

Ota yhteyttä, vastaamme kyselyysi mahdollisimman pian

Sähköposti: info@autotsaksasta.fi

Puh & WhatsApp: +49-151-63226014

Yhteydenottolomake: Ota yhteyttä lomake.